keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Syksy tulee taas

Syksy tekee selvästi tuloaa vaikkei tänä vuonna päästy kunnon kesästä nauttimaan. Eipä sillä, että olisin hellettä erityisesti kaivannut hiukan viileämmällä jaksaa touhuta kaikenlaista paljon paremmin.
Askarteluhuoneen ikkunasta pääsee ihailemaan pihlajia jotka ovat tänä punaisenaan marjoja. Kauniita ovat ja kovasti miettinyt mitäpä niistä tekisin?! No kävin niitä pakastimeen keräämässä voin sitten laittaa talvella jos sellaista tulee jäälyhtyihin ja johonkin muuallekin koristeeksi.
Aina vaan niitä riittää, joten kipitin keräämässä niitä vielä lisää ja laitoin kakkuvuokaan terassin pöydälle koristeeksi. Voi tosin olla erittäin huono idea epäilen, että linnut tulevat sitten terassille haukuttamaan koiria. Viime talvena kävivät repimässä parvekelaatikoistani sammalet ja jäkälät ja koirille riemua riitti niitä haukkuessa.
Jotain tuohon keskelle vielä saisi laittaa, mutta en nyt keksinyt siihen mitään, joten saa olla tuollaisenaan. Ehkä jossain vaiheessa tulee taas joku visio mitä siihen laitan....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti