tiistai 9. lokakuuta 2012

Halloween askarteluja

Ideoita olisi vaikka kuinka paljon, kun vielä jostain löytyisi vuorokauteen lisää tunteja ideoiden toteuttamiseen. Työpäivän jälkeen on usein mehut niin vähissä ettei jaksa suoda ajatustakaan millekään käsityölle. Viikonloput ovat siis ainoa toivo saada jotain aikaiseksi, mutta silloin on monesti jotain välttämätöntäkin tehtävänä. Nyt kuitenkin halloween juhlia odotellessa innostuin väsäämään kaikkea pientä uutta kivaa tuleviin juhliin.
Tämän alkuperäinen ohje löytyi Martha Stewardin sivuilta. Tässä on minun versioni ohjeesta. Tein aluksi silmien mustat osat ihan kuten ohjeessa. Annoin kuivua vuorokauden ja valkoiseen osan käytin liiman seassa pimeässä loistavaa maalia ja lopuksi valkoista hilettä ripottelin päälle. En edes tiedä mistä tuota oikeassa ohjeessa tarvittavaa pimeässä loistavaa hilettä olisi saanut?!Puutarhatöitä tehdessäni otin jo keväällä parit kivet sivuun tarkoituksena maalata ne kurpitsoiksi. Kivet on pesty kunnolla ja spraymaalattu oranssilla värillä. Lopuksi maalattu mustalla maalilla kurpitsan naama. Nämä sopivat terassin koristeeksi eikä nämä palellu eikä niitä riko linnut. =)

 Kaikenlaisia cd-levyjä lentää aina välillä roskiin kuten oli käymässä tällekin vanhentuneelle virustorjunta ohjelmalle. Viskasin sen kuitenkin askartelupöydälle ja ajattelin, etten vielä heitä sitä pois vaan koitan keksiä sille käyttöä. Niinpä muita askarteluita tehdessä se sattui käteeni ja aikani sitä pyöriteltyäni päätin dymolla tehdä happy halloween tekstin ja lopuksi liimasin halloween tarroja koristeeksi. Helppo ja yksinkertainen koriste.
Taulu haamu aatto eteisen oveen. 


2 kommenttia: