sunnuntai 24. elokuuta 2014

Valmistakin välillä

On ollut melkoista vilskettä työn, koiranpennun koulutuksen, puutarhanhoidon ja arkiaskareiden keskellä ei ole ehtinyt paljon blogia päivitellä. Pakko kuitenkin välillä päästä kellariin ompelemaan ja saada korjausompeluita vähemmälle niitä alkoi kertyä ja kertyä. Samalla innoistuin ompelemaan tytöille vähän vaatteita ja muuta mitä olen valmiiksi leikannut ja ajatellut ommella sitten, kun on aikaa ja inspiraatiota. Silloin tällöin kävin aina muutaman sauman ompelemassa, päivitän niitä nyt sitten viime ja vihdoin tännekin.

Tyttärelle parit hameet pikkukukallisista kankaista.Onnistuin ostamaan fb:n käsityökirpparilta kirsikkakangasta, jota olen etsinyt kauan ja ompelin siitä essun mallin kanssa oli ongelmia koska tuota mallia en valmiina löytänyt enkä ole koskaan itse kaavoja piirtänyt. Ei ehkä olisi pitänyt nytkään... tuo yläosa ei ihan pysy kuosisaan kuten pitäisi, mutta kyllä se silti asiansa ajaa.

Meikkipussi vaatteiden tuoteselosteista ja merkeistä.Tyttärelle pieneksi jäänyt t-paita jossa on niin hauska teksti, etten halunnut antaa pois janäitä sukkapusseja ei meillä ole koskaan liikaa!


Tyttären housut joihin oli tullut reikiä piti rei'ittää hiukan lisää ja ommella merkkejä koristeeksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti