sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Muistikirjoja

Viikonloppu vierähti kellarissa mattoja kutoen ja muistikirjoja tehden. Saunan eteiseen suunnittelemani matot sain valmiiksi, vaikka niiden kanssa meinasi epätoivo yllättää. Lopulta kuitenkin valmista tuli... (Niistä kuvia myöhemmin kun saan ne pois tukilta)
Muistikirjoja sidoin pari kappaletta tuijotellen samalla viime viikon saippuasarjoja. Vanhan kirjan kansista sidottuun vihkoon käytin ihan kaikkea mahdollista vanhoja mainoksia, kirjekuoria, kalenterin sivuja, revittyjen kirjojen sivuja jne.

Vanhoja roskiin meneviä kirjoja sain antikvariaatista.


3 kommenttia:

 1. Hei, jos viitsisit niin voisitko katsoa minulle mikä on toisen kirjakuvasi, tuon vihreäkantisen kirjan jossa on tähtiä, nimi?

  Olen hukannut erään kirjan joka oli aivan samanlainen enkä enää muista sen nimeä tai kirjailijaa, vain tarinan. Haluaisin kovasti lukea sen uudelleen mutta misääs etsit kun et tiedä nimeäkään? :)

  Voihan se olla että tuota kirjankansikuvitusta vain käytettiin yleisesti monissa eri kirjoissa mutta jos sattuisi onnistamaan.

  Jos siis kirja on jossain lähellä niin olisin kiitollinen jos kertoisit sen nimen!

  VastaaPoista
 2. Hei! Valitettavasti kirjasta on enään päälli- ja takakansi jäljellä ja loput päätyi grillin sytykkeeksi. Mahtuu vähän pienenpään kasaan pelkät kannet kuin koko kirjat. =( =( Mielellään olisin muuten auttanut!

  VastaaPoista