perjantai 24. elokuuta 2012

I'm Rockabilly Rebel

Vähitellen kotiimme on kertynyt kaikenlaista rockabilly krääsää. Tätä krääsää on luonnollisesti myös työautossani (Elvis lippu, kirsikkahajustin, rebel-nopat, koristetyynyjä sekä ruutulippu-nuottitäkki), joista kuvia myöhemmin. Makuuhuoneen seinät on koristeltu Elvis julisteilla, kelloilla ja tauluilla. Eteistä koristaa metrin mittainen Elvis patsas. Tätä rojua haalin aina sitä mukaa, kun jostain jotain kivaa löydän...=)
Olen joskus muutamia vuosia sitten löytänyt kangaskaupasta Elvis aiheista kangasta ja tottakai sitä oli pakko ostaa! Parit koristetyynyt siitä ompelin ja myöhemmin tein kirppislöytönä rebel-huivin ja jenkkilippu-huivin joista ompelin myös tyynynpäälliset.
Ostin äskettäin kirsikkakuosisia pöytäliinoja, ainoastaan kuosin takia, tänään ompelin siitä tyynynpäällisen. Viimeistelin myös rebel-tilkkutäkkini, jonka alle on kiva kaivautua syksyn kylmiä iltoja pakoon. =)
2 kommenttia:

  1. Joo mäkin tykkään!! =) Ainoa mistä en tykkää on se että nyt alkais oleen tilkkutäkkijä viikon jokaiselle päivälle omansa! =D

    VastaaPoista